Perisoare din branza si cartofi

Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca piureul bine cu un ou intreg,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 150 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • coaja rasa de lamaie
  • 500 gr cartofi
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca piureul bine cu un ou intreg, branza, un praf de sare, coaja de lamaie rasa si zaharul. Se fac perisoare care se coc in ulei fierbinte.
Se servesc calde.

Alte retete:

Gogosi

Galuste cu prune

Placinta cu dovleac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors