Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 3 galbenusuri
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 praf sare
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g gris
  • 3 albusuri
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 40g unt pt prajit (eu am folosit ulei).

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusurile spuma si se adauga usor la compozitie. Eu am pus foarte putin ulei intr-o tigaie de teflon si am pus cu lingura gramajoare pe care le-am aplatizat usor tot cu lingura. Nu trebuiesc tinute mult timp. Se pot consuma cu diverse sosuri sau inghetata. Eu le-am pus un pic de gem de cirese amare. Le-am pudrat un pic nasul Sunt buni si reci. Si o parere personala: seamana foarte mult cu pan-cakes-urile. Se fac foarte repede. In nici 30 de min erau si mancati. Mie mi-au iesit 9 buc.


Pofta buna! Reteta Papanasi usori a fost propusa de Mica Livia pe forum culinar.ro

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors