Reţetă de preparare a papanaşilor (fara banza de vaci)

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mij

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 9oo ml. de lapte batut
  • o cana de 250 de gris
  • + coaja de lamaie
  • zahar
  • dulceata

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele, acestea se ingroasa pe foc si se pun gramajoare in pesmetul pregatit dinainte (prajit cu adaos de zahar la sfarsit). La mijloc se pune cate o lingurita de dulceata si se impatura cu lingura. Succesul este garantat si se face foarte repede.


Reteta este din Ardeal, asa facea bunica.

Pofta buna!

Reteta Papanasi (fara banza de vaci) a fost propusa de POJAR FENESAN MARIA 4725 pe forum culinar.ro

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors