Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci,ou, 2 linguri faina,gris, zahar si sare. S
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci,ou, 2 linguri faina,gris, zahar si sare.
Se obine un aluat omogen.
Se scoate am cat o bila din aluat si se tavaleste prin faina apoi se freaca intre palme ca sa se alungeasca. Se incinge uleiul in tigaie si se rumenesc papanasii. Se scot pe servetel. Se presara mac si zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Papanasi cu mac a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro
Alte retete de papanasi gasiti aici:
Papanasi fierti,
Papanasi usori,
Papanasi fierti muntenesti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post