Reţetă de preparare a papanaşilor cu gem de capsuni si smantana

Reţetă de preparare a papanaşilor. Este o reteta favorita.

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • Ingrediente: 0,500 gr branza de vaci (bine stoarsa),4 oua,200gr faina,5 plicuri zahar vanilat,2 linguri zahar,sare,putin bicarbonat stins cu otet,gem de afine,5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Mod de preparare: Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din aceasta compozitie se obtin circa 15 papanasi si 15 capacele.Se formeaza papanasi rotunzi bastonase si capacelele si se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servetele absorbante si apoi se servesc calde cu gem de capsuni(afine) si smantana amesctecata cu zahar.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors