Gogosii umpluti sunt unul dintre deserturile preferate ale copiilor, dar de ce sa nu recunoastem si adultii mananca cu placere. Fructele le-am scurs
Gogosii umpluti sunt unul dintre deserturile preferate ale copiilor, dar de ce sa nu recunoastem si adultii mananca cu placere. Fructele le-am scurs si le-am pus separat, iar zeama din ata am pus-o in aluat. Am amestecat toate ingredientele si am framantat bine.
Am lasat aluatul sa creasca, apoi am intins o foaie pe care am taiat-o cu o cana mai mare, apoi in mijlocul fiecarei gogosi am pus cate 2 nuci.
Am facut bilute, le-am lasat sa creasca si apoi le-am pus in tigaie, in ulei incins.
Dupa ce s-au prajit, le-am pus in farfurie, pe servetel si le-am presarat zahar pudra. Alte retete de gogosi gasiti aici:
Papanasi fierti
Gogosi Marbella
Zeppole di san giuseppe (gogosi)
Gogosi pufoase
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post