Puneti laptele, apa, untul, sarea si zaharul intr-o oala la fiert. Cand untul e topit si laptele fierbe aruncati faina dintr-o data si amestecati rapi
Puneti laptele, apa, untul, sarea si zaharul intr-o oala la fiert. Cand untul e topit si laptele fierbe aruncati faina dintr-o data si amestecati rapid pana aluatul se desprinde de pe vas si se formeaza bila.
Lasati la racit aluatul 5 minute apoi incorporati ouale unul cate unul, omogenizand bine dupa fiecare.
Puneti aluatul intr-un sprit pentru ornat(daca nu aveti folositi o punga la care-i taiati un colt).
Puneti ulei la incins si cand e foarte fierbinte incepeti sa faceti spirale cu spritul direct in ulei, incepanad din centru si invartind de jur imprejur pana obtineti diametrul dorit la gogoasa.
Cand sunt rumene le scoateti pe un servetel de hartie ca sa se scurga grasimea.
Cald sau rece
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post