Gogosele cu visine

Pentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • faina
  • intre 2 si 3 cani
  • pana e usor de umblat cu aluatul
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • visine din dulceata
  • 4 linguri cu varf de zahar
  • 1 ou

Mod de preparare

Pentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei. Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie bine acoperita visina.
Se prajesc in ulei incins ca orice gogoasa.


Gogosele cu visine se servesc pudrate cu zahar pudra.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors