Gogosele cu portocale

Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg portocale
  • 6 oua
  • 350 g faina
  • 300 ml lapte
  • 100 g zahar tos
  • 100 g zahar pudra
  • 250 g sirop de fructe
  • zahar vanilat
  • putina sare
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

Pentru gogoselele cu portocale, ouale se bat cu 300 g lapte, faina, 100 g zahar tos, vanilia si coaja de portocala, rezultand o compozitie. Portocalele curatate de coaja se despica in felii si fiecare felie se da prin compozitie, apoi se pun la prajit in ulei incins si se rumenesc pe amandoua partile.


Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce