Sos de zahar ars

Se pune zaharul la topit impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine, apoi se stinge cu amidonul dizolvat in apa. Se amesteca pe foc, pana se di

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 300 ml apa
  • 30 ml rom
  • 10 gr amidon

Mod de preparare

Se pune zaharul la topit impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine, apoi se stinge cu amidonul dizolvat in apa. Se amesteca pe foc, pana se dizolva zaharul. La final se adauga romul.


Se foloseste la budinci de gris sau orez.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Lapte de pasare Papanasi fierti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors