Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la cald in alt vas cu apa clocotita, pana se topeste.
Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la cald in alt vas cu apa clocotita, pana se topeste. Se amesteca cu lingura pana ce devine ca o crema. Separat se freaca intr-un castron zahar foarte fin cu doua linguri de apa rece. Se freaca mult si viguros, pana se face ca un serbet. Se amesteca cu ciocolata topita. Se pune cu totul intr-un vas cu apa clocotita, dar nu pe foc.
Cand este destul de moale, se toarna glazura de ciocolata dintr-o data peste tort (nu se pune cate putin cu lingura, deoarece suprafata nu ar iesi egala) si se intinde repede cu un cutit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post