Glazura de ciocolata cu albus de ou

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. ciocolata
  • 100 gr. unt
  • o ligura rom
  • o lingura de albus de ou

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda, se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors