Scoateti samburii nectarinelor si puneti fructele intr-o tigaie uscata, la foc potrivit, sa se caleasca. Cand toata zeama pe care au lasat-o s-a evap
Scoateti samburii nectarinelor si puneti fructele intr-o tigaie uscata, la foc potrivit, sa se caleasca. Cand toata zeama pe care au lasat-o s-a evaporat, luati vasul de pe foc si maruntiti fructele cu o furculita sau treceti-le printr-o sita metalica. In piureul astfel obtinut adaugati pesmetul, ouale batute, zaharul vanilat. Din aceasta compozitie formati galuste, bilute sau turtite, pe care treceti-le printr- un strat de susan si apoi prajiti-le in unt.
Serviti-le calde sau reci, cu sos de fructe.
Alte retete:
Papanasi fierti Galuste cu prune Chec pufos
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios