Crumble cu piersici si mascarpone cu miere este o reteta foarte rapida si foarte usor de preparat, usoara si proaspata, potrivita pentru vara. Pentru aceasta reteta delicioasa nu va trebui sa folosesti cuptorul.
Adauga amestecul de cereale intr-un bol, adauga untul, zaharul brun si faina si framanta cu varful degetelor pana cand obtii un aluat asemanator cu faramiturile de paine.
Aseaza acest amestec intr-un singur strat intr-o tigaie si prajeste la foc mediu amestecand din cand in cand, pana cand devine auriu. Lasa deoparte dar pastreaza-l cald.
Pune feliile de piersici si mere intr-o tigaie, stropeste-le cu ulei de masline si lasa-le la foc mediu. Presara deasupra o cantitate generoasa de zahar brun, aranjeaza-l frumos pentru ca fructele sa se caramelizeze uniform odata cu zaharul. Cand fructele sunt aurii pe dedesubt, intoarce-le, adauga batonul de scortisoara si mai lasa inca 1 minut. Adauga 4 linguri de apa si mai gateste fructele pana cand sosul se ingroasa.
Pregateste mascarpone-ul cu mierea: la fiecare o lingura de mascarpone, se adauga o lingura de miere, pe care le amesteci impreuna pana obtii un amestec omogen.
Atunci cand vrei sa servesti crumble-ul, aseaza pe o farfurie o portie de fructe, deasupra amestecul crocant si serveste cu o lingura de mascarpone cu miere.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post