Un desert mai putin cunoscut din insorita Italie, dar foarte gustos si racoros.
Lasati piure-ul de mango la hidratat in gelatina, impreuna cu 70-100 ml de apa (respectati instructiunile de pe pachet) ;
Frecati bine cu ajutorul unui tel galbenusurile si zaharul, adaugand treptat Marsala sau Prosecco;
Puneti-le la foc mediu, amestecand cu telul incontinuu;
Amestecati cand pe foc, cand "la rece";
Cand simtiti ca sunteti aproape de a atinge consistenta dorita luati de pe foc si continuati sa amestecati pentru inca 2 minute (motivul pentru care facem acest lucru este ca vasul ramane in continuare fierbinte si riscam sa taiem crema);
Turnati compozitia in 2 pahare si lasati-le la frigider pana cand se intaresc;
Dizolvati apoi la Bain Marie (pentru a nu face spuma) piure-ul de mango si gelatina pe care le-ati lasat la hidratat;
Turnati peste Zabaglione si lasati circa 2 ore la intarit;