Umplutura din mere pentru placinte si prajituri

Se curata de coaja merele, apoi se spala si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se pune amestecul intr-un vas, pe foc. Se ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg mere
  • 10 linguri zahar
  • 50 gr scortisoara

Mod de preparare

Se curata de coaja merele, apoi se spala si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se pune amestecul intr-un vas, pe foc. Se amesteca intr-una pana cand scade zeama lasata de mere.


Umplutura se foloseste la diferite placinte si prajituri.

Alte retete:

Prajituri simple

Placinta cu mere

Chec pufos

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu piept de pui

Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat!:) Va astept si pe voi, e...

Pizza cu piept de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala