Umplutura cu nuci

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 14 dg nuci macinate
  • 4 dg stafide
  • 10 dg miere
  • coaja de la o lamaie
  • 9 dl lapte

Mod de preparare

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand intre timp la foc mic aproximativ 4-5 minute. Daca nucile sunt proaspete se fierbe mai mult. Cu cat se fierbe mai mult umplutura cu atat beigli-ul va avea forma mai estetica, nu se va crapa, dar e posibil sa se usuce pe a doua zi.
Alte retete recomandate

Gogosi

Spuma de capsuni

Spuma de portocale

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors