Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma va trebuie 200 g ciocolata amaruie si 2 linguri lichior de cafea.
Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma trebuie mai intai sa amestecati bine galbenusurile cu unt si o lingura cu zahar, pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas, adaugat treptat, pana se obtine o bezea lucioasa.
Intr-un vas, se pun lichiorul de cafea, cafeaua si ciocolata rupta in bucati. Se pune vasul pe baie de aburi si se amesteca pana cand se topeste ciocolata. Se da vasul deoparte si se incorporeaza crema cu galbenusuri, apoi bezeaua, amestecand usor. Spuma de ciocolata cu cafea obtinuta se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a fi servita.
Spuma de ciocolata cu cafea poate fi decorata cu frunze de menta si ciocolata rasa.
Sursa acestei retete este blogul Truedelights.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post