Sarlota cu ciocolata si vin

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar pudra
  • 1 pahar vin
  • 8 foi de gelatina
  • 100 gr ciocolata

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, albusurile batute spuma tare si la final vinul fierbinte. Se rastoarna compozitia intr-o forma udata cu apa rece si se pune la frigider.


Sarlota se serveste ornata cu frisca.

Alte retete:

Prajitura televizor

Cozonac moldovenesc

Ciocolata de casa

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors