Sarlota

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 6 gr gelatina
  • 20 gr cacao
  • 200 gr frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 2 linguri rom
  • 50 gr cacao
  • Pentru garnisit:
  • 100 gr frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • cateva boabe de visine

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa apoi la rece, dupa care se adauga frisca batuta, romul, zaharul vanilat si se amesteca usor. Se toarna sarlota in pahare si se garniseste cu frisca batuta cu zahar pudra si cu visine din dulceata.


Se serveste dupa ce a stat la rece 1-2 ore.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Turta dulce Chec pufos

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors