Jeleu de iaurt

Se pune iaurtul intr-un castron. Se dizolva gelatina in 2 linguri de apa calda si se amesteca in iaurt, impreuna cu zaharul si vanilia. Se bate bine a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr iaurt
  • 1 foaie de gelatina
  • 50 gr zahar pudra
  • vanilie
  • 2 linguri apa
  • 2 lingurite frisca

Mod de preparare

Se pune iaurtul intr-un castron. Se dizolva gelatina in 2 linguri de apa calda si se amesteca in iaurt, impreuna cu zaharul si vanilia. Se bate bine amestecul cu telul. Se pune jeleul intr-un castron si se tine la frigider.
Se serveste cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Papanasi fierti

Tort tiramisu

Tarta cu dulceata de caise

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors