Glazura de visine pentru prajitura

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adau

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura praf de budinca cu vanilie
  • 30-35 ml zeama de compot de visine
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de la o portocala
  • 5 ml rom

Mod de preparare

Praful de budinca si 2 linguri zeama rece de compot se amesteca , restul de zeama de compot se da in clocot cu zaharul si coaja de portocala. Se adauga treptat amestecul cu praf de budinca si se ingroasa putin (1 minut). Se lasa sa se raceasca putin, se amesteca cu romul si se pune in cupe diferite. Este mai gustos daca se adauga si 8-10 boabe de visine.
Alte retete dulciuri recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala