Desert cu bezele, ciocolata si visine

Acest desert cu bezele, ciocolata si visine este foarte gustos si dulce. Gasiti reteta de crema pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml frisca
  • 4 bezele
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 8 linguri compot visine

Mod de preparare

Se bate frisca, apoi se incorporeaza in ea bucatile de bezele. se incalzeste ciocolata la microunde 30-45 de secunde, pana se topeste. Se pune cu o lingura compotul de visine in fiecare din cele 4 pahare si se asaza deasupra amestecul de bezele. Se toarna deasupra ciocolata topita.


Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Tiramisu

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce