• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza,
• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza, zaharul pudra si frisca lichida si mixati pana obtineti o crema pufoasa, fina si consistenta
• puneti crema de mure la rece
• pentru crema de ciocolata alba, incalziti smantana lichida, dar fara sa o fierbeti si turnati-o peste ciocolata alba rupta bucati
• omogenizati bine, apoi adaugati untul si amestecati lejer, pana se topeste
• lasati si crema de ciocolata alba la frigider pentru 10-15 minute
• intre timp, spalati fructele, lasati murele la scurs intr-o strecuratoare
• curatati piersicile de coaja si taiati-le cubulete
• puneti biscuitii Oreo intr-o punga si zdrobiti-i cu facaletul
• pregatiti doua pahare inalte si puneti la baza doua linguri de biscuiti zdrobiti in fiecare pahar
• adaugati un strat de crema de mure, apoi mure proaspete, crema de ciocolata alba, cubulete de piersici, crema de mure si terminati cu mure proaspete
• ornati cu o lingura de crema de ciocolata alba, frunzulite de menta si un mini-biscuit Oreo
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post