Creme pentru foi de prajitura

Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se presara cu alune. Prajitura s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr alune sau migdale
  • 300-400 gr frisca sau ananas

Mod de preparare

Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se presara cu alune. Prajitura se pune la rece si se serveste a doua zi.

Daca se foloseste ananas in loc de frisca, se stropesc foile cu siropul lasat de ananas, fructele se aseaza peste foi, deasupra un strat de frisca, apoi un alt strat de fructe, frisca si se repeta operatiunea pana se termina foile. Deasupra se orneaza cu fructe de ananas, dupa care se pune prajitura la rece.


Se serveste a doua zi.

Alte retete de dulciuri:

Placinta cu mere Prajituri simple Lapte de pasare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors