Crema Tokaji

Inmuiem stafidele in vin cu o zi inainte. A doua zi le strecuram si amestecam frisca cu vinul si cu zaharul pudra pana devine neted. Amestecam pana se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dl frisca
  • 8 bucati piscot
  • 1 dl vin tokaji dulce
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri stafide
  • 1 ciorchine mic de struguri
  • 2 linguri ciocolata razuita

Mod de preparare

Inmuiem stafidele in vin cu o zi inainte. A doua zi le strecuram si amestecam frisca cu vinul si cu zaharul pudra pana devine neted. Amestecam pana se topeste zaharul. Punem frisca intr-un aparat de spritat si il punem la frigider. Rupem bucati cate 2 piscoturi si le punem in 4 pahare, turnam deasupra

crema si decoram cu strugurii, stafidele inmuiate in vin si ciocolata razuita. Se serveste imediat.
Alte retete recomandate

Prajitura visine

Prajitura cu capsuni

Spuma capsuni

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors