Crema ruseasca este un desert pe baza de oua. Reteta este foarte simpla si rapida si va puteti bucura de un desert delicios la pahar cu multe fructe.
Gelatina se inmoaie in ceva apa rece. Galbenusurie si zaharul se bat pana devin o spuma. Stoarcem bine gelatina, dizolvam in vreo 100 ml de suc de la ananas (ramas din conserva) la foc mic. Adaugam romul (cine vrea). Prima data adaugam 2-3 linguri din compozitia de crema de galbenus in gelatina dizolvata. Compozitia rezultata o incorporam in restul cremei. Punem la rece. Intre timp se bat albusurile si separat frisca. Cand incepe crema de galbenusuri sa se intareasca, adaugam bucatile de ananas, frisca si albusurile batute. Punem intr-un pahar / cupa de sticla si lasam la rece pentru 2-3 ore.
Crema ruseasca se decoreaza dupa gust si se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post