Crema pentru tort

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g ciocolata alba
  • 8 foi de gelatina
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 500 g iaurt crema
  • vanilie
  • 200 g frisca
  • 5 plicuri de ness si
  • 350 - 400 g apa.

Mod de preparare

Pentru crema pentru tort se bat ouale cu zaharul spuma, apoi se adauga iaurtul, ciocolata topita, smantana si vanilia, dupa care se lasa la rece. Gelatina si apa se pun la topit, apoi se aseaza pe baie de aburi. Dupa aceea, se adauga nessul, pana cand se topeste, apoi se lasa la cald. Peste gelatina topita, se pune crema anterioara cate putin pana se face un amestec gros, dupa care, la sfarsit, se da la rece.


Cu crema pentru tort se umple blatul.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors