Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga faina, in ploaie, si se continua operatia pana la omogenizare. Laptele se fierbe, se trage pe margi
Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga faina, in ploaie, si se continua operatia pana la omogenizare. Laptele se fierbe, se trage pe marginea plitei si se adauga batonul de vanilie taiat bucati mici. Se lasa sa se raceasca putin inainte de a-l turna peste crema de galbenusuri. Amestecul de crema si lapte vanilat se pune pe foc si se ingroasa, amestecand fara intrerupere. Se pune faina desfacuta in putin lapte cald, se amesteca bine si se mai fierbe 20 de minute. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se foloseste.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Papanasi fierti
Chec pufos
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios