Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa
Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa calda. Gelatina inmuiata in apa se topeste si se adauga la crema. Inainte de a se dospi se bate albusul cu un praf de sare si frisca impreuna cu zaharul iar apoi se amesteca bine cu crema. Se intinde intr-o tava de inaltimea 5-6 cm si se lasa sa se raceasca timp de 2 ore. Din zmeura se aleg 24-28 de bucati pentru decor iar restul se bat bine cu suc de lamaie, 2 linguri de zahar, apa minerala si se pune la rece.
Va recomandam aceste retete culinare:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post