Crema de unt cu lapte

Zaharul pudra trecut prin sita se amesteca cu frisca (poate fi si caimac) si zaharul vanilat si se freaca bine cu untul Crema se bate bine cu un tel.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar pudra
  • 100 ml frisca
  • 150 g unt
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • ciocolata
  • cacao
  • nuca sau alune macinate

Mod de preparare

Zaharul pudra trecut prin sita se amesteca cu frisca (poate fi si caimac) si zaharul vanilat si se freaca bine cu untul

Crema se bate bine cu un tel.

Aceasta se poate amesteca cu ciocolata, cacao, nuca sau alune macinate, dupa preferinta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce