Crema de portocale cu miere la cupe

Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Acest desert crema este un rasfat, o clipa dulce.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 gr miere
  • 6 galbenusuri
  • 2 portocale
  • 7 linguri vin alb
  • 300 gr frisca

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Se adauga zeama de portocale, vinul si se amesteca bine pana se ingroasa. Se ia crema de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu frisca.


Crema de portocale se serveste din cupe facute din coaja de portocala.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post