Laptele se fierbe si se lasa sa se raceasca putin. Se tine untul la temperatura camerei pentru cateva ore, dupa care se freaca spuma cinci minute si s
Laptele se fierbe si se lasa sa se raceasca putin. Se tine untul la temperatura camerei pentru cateva ore, dupa care se freaca spuma cinci minute si se adauga zaharul, continuind operatia pana la completa dizolvare a cristalelor. Crema se amesteca cu faina, se omogenizeaza si se adauga laptele caldut, cate putin, amestecand fara intrerupere. Amestecul se ingroasa pe foc pana cand devine de consistenta smantanii. Se lasa sa se raceasca si se foloseste dupa ce s-a stors deasupra zeama de la o lamaie mare si s-a parfumat cu coaja de la o jumatate de lamiie.
Crema se raceste la frigider si se foloseste pentru torturi si prajituri.
Alte retete recomandate:
Lapte de pasare
Dulceata de mure
Prajitura cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post