Prepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita. Amesteca bine iaurtul cu
Prepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita. Amesteca bine iaurtul cu mierea si cu coaja rasa de lamaie, dupa care adauga kiwi sfaramat. (Daca iti place mai dulce adauga mai multa miere sau mai mult zahar.) Pune cu grija iaurtul cu fructe in frisca si pune totul la frigider. Pune gelatina intr-un vas si toarna lapte peste ea. Dupa cateva minute de amestecat, pune-o pe foc mic si in timp ce amesteci continuu, incalzeste-o pana devine fluida. Las-o sa se raceasca un pic. Intre timp pregateste forme mici, aseaza folie in forme, incat sa atarne marginile. (Poti folosi orice forma, chiar si pahare pentru apa, sau cani pentru ceai.) Pune cu grija gelatina in amestec. Aseaza in forme cate o felie de kiwi, dupa care pune crema cu ajutorul unei linguri. Trebuie sa te grabesti, deoarece se intareste repede! Lasa-le la congelat jumatate de zi. (Poti folosi si capsuni sau alte fructe.)
Alte retete prajituri
prajitura cu visine
Tarta cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post