Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la frigider o ora. Separat, se
Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la frigider o ora. Separat, se caramelizeaza zaharul cu o lingura de apa, se stinge cu vin rosu, apoi se adauga fructele de padure, scortisoara si anasonul. Se lasa la fiert 5 minute, apoi la racit. Se zdrobesc bezele si se adauga la crema de branza si compotul, din care s-au indepartat in prealabil batonul de scortisoara si anasonul.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Tiramisu
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce