Crema de fructe

Fuctele proaspete sau congelate se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul pudra. Se topeste geletina. Se bate frisca pana se obtine o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie mica de frisca lichida
  • 1/2 cana de fructe congelate (capsuni
  • zmeura
  • etc.)
  • 10 g gelatina
  • 100 g capsuni proaspete
  • 2 kiwi
  • 3/4 zahar pudra

Mod de preparare

Fuctele proaspete sau congelate se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul pudra. Se topeste geletina. Se bate frisca pana se obtine o spuma densa. Se pune in frisca piureul de fructe amestecand cu grija ca sa nu se lase frisca, pana se omogenezeaza bine. Apoi se adauga gelatina calduta, turnand-o foarte incet. Se pune crema in boluri, sau pahare si se lasa in frigider cateva ore, pana se leaga bine gelatina. Se orneaza crema cu fructe proaspete (capsuni, feliute de kiwi, de banane, de portocale, etc). Este un desert delicios si racoritor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors