Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoai
Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoaie gelatina in apa calda si se toarna peste compozitie. Cand aceasta incepe sa se ingroase, se introduc albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se ung cupele cu ulei de masline si se toarna crema in ele, dupa care se pun la rece.
Se serveste crema ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Lapte de pasare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios