Crema de cacao cu piersici

Se fierbe un compot din piersici cu 2-3 linguri de apa si zahar. Se prepara crema de cacao: se fierbe laptele cu grisul, zaharul si cacaua pina se ing

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 piersici mari
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingurita gris
  • 1 lingura cacao
  • 4 linguri zahar pentru compot
  • frisca
  • 4-5 linguri zahar pentru crema

Mod de preparare

Se fierbe un compot din piersici cu 2-3 linguri de apa si zahar. Se prepara crema de cacao: se fierbe laptele cu grisul, zaharul si cacaua pina se ingroasa. Se amesteca mereu pina se raceste, se adauga usor frisca. Se pune in paharele de servit un strat de compot, iar deasupra crema de cacao cu frisca.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert clatite pufoase cu afine si lamaie

De ceva vreme nu am mai facut clatite. Acum cateva zile am vazut clatitele pufoase postate de bucataras Cristeena. Mi-a facut...

Desert clatite pufoase cu afine si lamaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala