Crema de cacao cu faina

Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. unt
  • 2 linguri pline faina
  • 3 cesti lapte rece
  • 2 linguri zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 gr. frisca sau gem de portocale

Mod de preparare

Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugind zaharul si restul de lapte. Se da apoi de o parte si se pune cacao amestecind mereu. Se toarna in cesti sau in castronele. Se garniseste cu cite un virf de frisca sau gem de portocale sau de capsuni.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors