Crema de ananas

Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete. Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga sman

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml frisca
  • 400 ml smantana
  • 1 zahar vanilat
  • 2 conserve ananas
  • 2 linguri zahar
  • esenta de rom
  • 2 pachete piscoturi

Mod de preparare

Se maruntesc piscoturile, iar ananasul se taie cubulete.

Se amesteca piscoturile cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga smantana, zahar, esenta de rom, zahar vanilat si 2 linguri de zeama de ananas. Aceasta ‘crema’ se adauga la piscoturi, se amesteca bine, se uniformizeaza si se presara cu un amestec de zahar si cacao. Se pune la rece
Se poate servi in cupe si se poate decora cu fructe de padure sau topping.

Alte retete recomandate:

Papanasi fierti

Dulceata de gutui

Chec pufos

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors