-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se dizolve gelatina,dar cu grija sa nu
-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se dizolve gelatina,dar cu grija sa nu fiarba compozitia!
-ciocolata se rupe bucatele si se pune cu smantana lichida pe foc, pana se topeste
-in ciocolata topita se unmoaie bine pandispanul, sau biscuitii, sau piscoturile
-bucatile astfel inmuiate se lasa la o parte si ne ocupam de restul
-amestecul de cappuccino si gelatina se incorporeaza cu grija in frisca batuta
-intr-un pahar de forma dorita se repartizeaza compozitia, apoi se toarna ciocolata ramasa de la inmuierea pandispanului
-deasupra se pun bucatile de pandispan si se da la rece, minim 5-6 ore
-dupa ce a stat suficient la rece,se scoate crema din pahare cu grija,se aseaza cu pandispanul la baza si se decoreaza cu sosul obtinut din pisarea fructelor, cacao pudra si aschii de ciocolata
Pofta buna!
Reteta Crema cappuccino cu sos de zmeura si visine a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete pentru desert gasiti aici:
Desert Amarena (nuca),
Desert cu lemon curd
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post