Crema bavariana (Bayerische Creme)

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se las

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 gr. piine neagra sau de graham (pisata )
  • ¼ l lapte
  • 50 gr. zahar
  • 4 cl visinata
  • 3 galbenusuri
  • 100 gr. zahar
  • 1/2 l frisca
  • zahar vanilat
  • 6 foi gelatina
  • 3 albusuri

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)

Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.

Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat.

Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca.

Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena.

Se adauga gelatina topita.

Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema.

Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors