Intr-un castron, punem faina, sarea si picuram 2 linguri de lapte. Frecam faina intre degete pana obtinem firmituri de aluat. Cernem apoi frecateii, p
Intr-un castron, punem faina, sarea si picuram 2 linguri de lapte. Frecam faina intre degete pana obtinem firmituri de aluat. Cernem apoi frecateii, pentru a scapa de excesul de faina. Punem laptele la fiert intr-o cratita de tuci sau una cu fundul gros. Cand da laptele in clocot se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Punem si colarezii si lasam sa fiarba 5 minute, amestecand de 2-3 ori. Mancarea aceasta cu iz monahal este gata.
Se serveste in strachini de pamant cu lingura de lemn. Sursa acestei retete este blogul retete-de-mancaruri
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post