Bavareza de ciocolata

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece si se amesteca c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-200 gr ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • 300 gr zahar
  • 15 gr gelatina
  • 200-300 gr piscoturi
  • 300 gr frisca
  • 30 gr unt
  • 50 ml rom

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece si se amesteca continuu, pana aproape da in clocot. Se lasa la racit si se adauga apoi frisca. Intr-o forma unsa cu unt si captusita cu piscoturi, stropite cu rom se toarna compozitia si se lasa la rece pentru 2-3 ore.


Se serveste garnisita cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Tiramisu Lapte de pasare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors