Se inmoaie gelatina in apa rece. Alunele se rumenesc intr-o tava, care se lasa la cuptor cateva minute. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adaug
Se inmoaie gelatina in apa rece. Alunele se rumenesc intr-o tava, care se lasa la cuptor cateva minute. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga laptele. Se pun intr-un vas la bain-marie, amestecand continuu. Se adauga cacaua si alunele si se mai lasa pe foc pana cand crema incepe sa se ingroase. Se lasa la racit si se adauga esenta de vanilie. Se amesteca apoi cu frisca si se rastoarna in formele speciale. Acestea se Iasa Ia frigider cateva ore. Inainte de servire, se cufunda formele in apa fierbinte si se rastoarna continutul pe un platou. Se orneaza cu frisca batuta si cu alune.
Alte dulciuri retete recomandate
Tarta cu fructe
Galusti cu prune
Papanasi fierti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post