Pasca poloneza

Blatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare. Fre

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat ai nevoie de:
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar
  • 10g praf de copt sau bucarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 100g margarina
  • 1 esenta
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • Pentru ai nevoie de
  • 1/2 branza de vaci
  • 1/2 pahar faina
  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 100g margarina
  • 100g stafide
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Pentru glazura
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina

Mod de preparare

Blatul

Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare.

Frecam branza cu galbenusurile si cu zaharul, punem faina, margarina pentru creme, aromele, iar la urma albusurile batute spuma.

Din aluatul de blat turnam intr-o tava de pasca tapetata cu hartie pergament, 3/4din compozitie si o dma la cuptor timp de 5-7 minute.

Punem dupa care restul de aluat deasupra. Pasca trebuie sa se coaca la foc potrivit.

Pregatim glazura:

Amestecam totul si punem la fiert intr-o cratita apoi turnam glazyra fierbinte peste pasca.
Se serveste dupa ce se raceste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors