Pasca cu cas de oaie

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de cozonac din 1 kg faina
  • 1 kg cas de oaie
  • 4 galbenusuri
  • sare
  • frunze de leustean

Mod de preparare

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casul de coaja, se toaca marunt, se sareaza si se amesteca cu galbenusurile. Se intinde compozitia peste foaia de aluat, iar deasupra se orneaza cu frunze de leustean. Se da tava la cuptor si se lasa la copt.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete culinare:

Placinta cu mere

Chec pufos

Prajituri delicioase

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors