Pasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de faina, lapte, zahar, unt, drojdie, unt, branza de vaci, smantana si oua.
Pasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta pasca cu branza se amesteca faina cu maiaua formata din drojdie, lapte si putin zahar. Se amesteca bine, apoi se adauga ouale, cojile de portocala si lamaie si untul. Se lasa la crescut. Intre timp se amesteca branza cu smantana, zaharul, sarea, faina, coaja de portocala si lamaie, ouale si sarea. Se adauga la sfarsit stafidele. Se intind din aluat 2 foi. Prima foaie se asaza intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Se toarna compozitia de branza si se acopera cu o a doua foaie. Se introduce in cuptor tava si se lasa la copt.
Pasca cu branza dulce se lasa pasca la racit, apoi se serveste pudrata cu zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post