Cozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Pentru cozonacul gustos cu diverse umpluturi, se framanta toate ingredientele, la urma se adauga ulei, se framanta si se lasa la crescut. Dupa ce isi dubleaza volumul, se imparte in sase parti egale si se fac cozonaci. Se umplu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Umplutura cu nuca - 600 g nuca macinata, 300 g zahar, coaja de la o lamaie, 2 pachete de vanilie, 6 oua intregi batute spuma. Umplutura cu mac - 500 g zahar se fierb cu 500 g apa, dupa care se pun 600 g mac macinat si se fierbe pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit, se adauga mirodenii.
Cozonacul gustos cu diverse umpluturi se poate servi rece sau cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post