Placinte cu lapte si gem

Patru oua intregi se amesteca cu un praf de sare si 4 linguri de zahar, se adauga 200 g faina si un litru de lapte. Apoi se adauga 4 linguri de ulei s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • 4 linguri de zahar
  • 200g de faina
  • 1l de lapte
  • ulei
  • gem de caise

Mod de preparare

Patru oua intregi se amesteca cu un praf de sare si 4 linguri de zahar, se adauga 200 g faina si un litru de lapte. Apoi se adauga 4 linguri de ulei si se amesteca bine. Este ideal sa se coaca in cuptor cu lemne si servit cu gem de caise, dar si in cuptorul de aragaz se poate face bine.
Alte reteteculinare recomandate

Placinta cu mere

Placinta cu spanac

Rulada ciuperci

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea